Sportovní tábor a město zážitků

  • 28. 6. 2020

Město Karlovy Vary prostřednictvím Infocentra rozjelo kampaň na podporu cestovního ruchu, který je těžce zasažen koronovirovou krizí. Město láká návštěvníky na slevové vouchery, které mohou uplatnit při pobytech v Karlových Varech, ale také na město plné zážitků.

V rámci široké nabídky extra služeb a výhod se nezapomnělo ani na rodiče s dětmi. Jedním z originálních lákadel je možnost pro rodiče zapsat své ratolesti na různé typy příměstských táborů, a to zcela zdarma. Dětičky budou mít o zábavný program postaráno a rodiče si odpočinou. Co víc si přát?

Organizátory těchto táborů jsou nejrůznější povětšinou sportovní organizace, mezi nimi nechybí ani náš klub.

Tímto vás, naši rodiče a příznivci klubu, vyzýváme, lákejte do Karlových Varů své přátele, známé, rodinu z druhého konce republiky, ať si přijedou odpočinout i s dětmi. My se tady o ně postaráme ❤

Rezervace místa v příměstkém táboře bude více než jednoduchá a bude probíhat přes recepci hotelu, ve kterém se vaši blízcí ubytují.

Náš příměstský tábor je uveden jako Sportovní program na stránkách s mnoha dalšími informace souvisejícími s letošním sezónou v Karlových Varech, a to na mestozazitku.cz

Na soustředěních a táborech sportujeme, hrajeme hry, ale hlavně se BAVÍME😍